Nu bloggar jag på StefanJson.se också

Nu bloggar jag på StefanJson.se också

En blogg till

BloggJag bloggar sedan tidigare på sokmotoroptimering24.se som är en blogg renodlad för artiklar om sökmotoroptimering. Då jag vill skriva om en massa annat så väljer jag att starta den här bloggen. Namnet på bloggen är detsamma som mitt användarnamn på Twitter, då jag i fortsättningen tänker använda det namnet som min identitet på webben. Här på StefanJson.se kommer ni att kunna läsa olika webbrelaterade artiklar likväl som IT-relaterade artiklar och även en del annat.

Är du som jag intresserad av mat också, men är lite bekväm av dig, då kan Matkasse.se vara något för dig. Hos Matkasse.se hittar du en mängd olika matkassar att välja på.

Jag heter Stefan Johansson. Här på StefanJson.se bloggar jag i huvudsak om webb- och IT-relaterat men jag kommer också att skriva om andra ämnen.Follow @smyckenforalla

4 kommentarer på “Nu bloggar jag på StefanJson.se också

  • Roligt att du tycker det Kristoffer!
   Här kommer det att bli blandat webb och IT i inläggen.

 1. Jag instämmer med Kristoffer. Den här åker in i Reader. 🙂

  Dessutom gillar jag upplägget att skriva om problem och lösningar i det dagliga arbetet. Det är något jag själv använt mig av och det har visat sig vara en grym resurs för både mina besökare och mig själv.

  • Tack Tobias!
   Jag har själv lagt din blogg i Reader. Ännu en källa till problemlösning, tips och uppslag. 🙂

   När jag ger mig på något så söker jag information på internet i första hand, och det är lika trevligt varje gång man hittar information som hjälper en att lösa problem. Därför tycker jag själv att det är roligt att dela med mig, och förhoppningsvis vara till hjälp för någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*