WooCommerce på svenska

WooCommerce på svenska

woo-ninjaI den nya webbutiken Present Online som vi håller på att bygga kommer vi att använda WooCommerce som butikssystem. Eftersom det inte verkade finnas någon översättning till svenska för WooCommerce, har jag nu lagt ett antal timmar på att översätta WooCommerce till svenska. Språkfilen finns nu tillgänglig på WP-Support Sverige för alla som är intresserade.

Uppdatering 3:
Nu finns version 1.2.1 ute under tidigare publicerade länkar.

Uppdatering 2:
Nu finns version 1.1.3 ute under tidigare publicerade länkar.

Uppdatering:
Nu finns språkfilen även på GitHub.

 

Jag heter Stefan Johansson. Här på StefanJson.se bloggar jag i huvudsak om webb- och IT-relaterat men jag kommer också att skriva om andra ämnen. Follow @smyckenforalla

13 kommentarer på “WooCommerce på svenska

 1. Tycker det är intressant med WooCommerce. Hur ser du på betalmoduler till den shopen – vad finns och vad tänker ni använda?

  • För den svenska marknaden finns det idag betalmoduler för Payson, Dibs och Paypal. Jag tror även att 2Checkout går att använda för svenska marknaden.
   Vi har tidigare använt och kommer att använda Payson, då vi tycker det fungerar bra, i alla fall när man har mindre volymer. Jag hoppas att det även kommer en modul för Payson Faktura så småningom.

 2. Tack så mycket för bidraget Stefan! Är i färd med att sätta upp WooCommerce själv, så det underlättar att någon redan hade översatt det hela.

  Det kommer en Klarna (Faktura) gateway snart till WooCommerce också. Vilket underlättar en del då de flesta webbshoppar av rang kan erbjuda det.

  • Vad bra att du får nytta av översättningen!
   Bra att det kommer fler betalningsalternativ till WooCommerce. Jag vet att Payson Faktura är på gång också.

 3. Har suttit och kört lokalt och märkt en del ”tryckfels”-nissar och några saker som inte är översatta ännu. Hur kan jag hälpa till? Det brukar ju vara lite olika metoder beroende på projekt. Sitter t.ex. och översätter WordPress Jetpack, vilket är webbbaserat. Eller är det via poEdit eller liknande?

  • Jag kan uppenbarligen inte läsa. Har laddat ner filerna och kommer börja översätta det som saknas och rätta till en del fel. För när jag själv har översatt program och dylikt så är det alltid skönt att han någon som kollar igenom en extra gång.

   Men stort tack skall du ha igen!

 4. Någon som vet om det bara finns faktura?
  Tanken är att jag vill att man ska kunna lägga sin order, få en bekräftelse på mailen, sen så skapas det en faktura som mailas till mailen man har på sitt konto. Den mailas när ordern är plockad/skeppad. Samtidigt går det en kopia på fakturan till en annan mail som ligger defult för fakturor för enklare uppföljning eller så kommer man åt order och fakturorna i back end.

  Man kanske tycker det är konstigt att man vill ha det så här men det är så att jag riktar mig mot återförsäljare men har ändå sparsamt med produkter och vill ha ett eget och enkelt system.

  Tycker inte det borde vara så avancerat att få till men som vanligt, det är lätt för en icke kodare att tycka

  // Jonas
  (ska bli kul och se om man får svar på detta)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*