Flygresor på Internet – Ny sajt i segmentet

Flygresor på Internet – Ny sajt i segmentet

Nykomling i flygresenischen

Det finns tuffa nischer hos Google och ”flygresor” är en sådan nisch. Mycket sökningar där, men det är väldigt tuff konkurrens där med några klara starka sajter, som inte många kan rubba på när man vill ta sig till toppen av det sökresultatet.

Uppdatering: Vi arbetar inte längre med den sajten, så tipsar hellre om flygresor och flygbiljetter här.

Vi har startat en sajt som är tänkt att ta sig så högt det bara går för just flygresor och flygbiljetter. Vi får se hur pass högt den kan klättra. Tufft segment är det som sagt, men det är inte omöjligt på något vis. Det tar bara lite längre tid och man behöver mer länkar. Sajten handlar som sagt om flygresor och flygbiljetter.

Just länkar brukar vara det som många webmasters saknar när de skall ta tuffa segment på Google. Det är väl känt att skall man ta tuffa sökord, så behöver man absolut ha starka länkar, som riktas mot den egna sajter för att ta den absoluta toppen för tuffa termer.

flygresenischen

Flygresor365.se

Jag hittade sajten av en ren slump och egentligen är det ju en rätt ”ful” domän om man tänker efter. Jag gillar dock stora utmaningar av någon outgrundlig anledning och vi köpte in den direkt och satte igång att skapa innehåll. Vi får se hur pass högt den kan ta sig och det skall bli ett kul arbete att följa.

Vi behöver mycket text, bra struktur och mycket kraft för att den skall ta några bra placeringar. Det är tuff konkurrens på alla håll i denna nisch kan jag lova, men det finns alltid bakdörrar att ta. Vi skall se om vi kan hitta dessa bakdörrar och kommer att arbeta med sajter när lusten faller på.

Reseguide

Sajten kommer förmodligen att utvecklas åt att bli en reseguide vid sidan av flygresorna tror jag. Det är kul att skriva om resmål och vi skall se till att skapa mycket innehåll för olika destinationer under vintern. Jag har ju ett par andra reseguider som placerar sig bra och det är som sagt kul med olika platser i världen tycker jag.

Vi skall även se till att få med hotell i vår sökmotoroptimering för sajten, men det är ett senare kapitel.

Som sagt. Det skall bli spännande att se hur pass långt vi kan ta denna sajten i detta tuffa segment. Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*