Bygg en passiv inkomst

Bygg en passiv inkomst

Passiv Inkomst

Det är mycket snack idag om att man ska bygga en passiv inkomst för framtiden men hur gör man egentligen? Jag tänkte försöka reda ut vad en passiv inkomst är och hur man går tillväga för att bygga upp passiva inkomster för framtiden. Många bloggare fokuserar idag endast på webbsajter som passiva inkomster och då tjäna pengar på Google Adsense eller liknande annonser.

Tar tid att skapa en bra sajt

Det är helt klart en metod som fungerar men det många missar är att det tar ganska mycket tid att bygga upp en webbsajt och en webbsajt blir aldrig klar. Om du gör 10 sidor på en webbsajt och sen tror att du kan luta dig tillbaka och tjäna massa pengar så är det inte fallet. För att din sida skall få många besökare och vara populär så krävs det att du hela tiden följer upp med det senaste och uppdaterar gamla artiklar och så vidare. Helt plötsligt är det inte en passiv inkomst längre.

Tjana pengar på betting online

Google Adwords

En annan semi-passiv inkomst är Google Adwords. Här bygger man en enkel sajt med landningssida och sedan betalar man istället för att annonsera hos Google. Det man behöver räkna ut är att man tjänar mer pengar än man betalar. När man hittar något som fungerar så är det bara att öka så mycket det går. Även detta är som sagt inte helt passivt då det kräver att man håller koll på kampanjerna så att det inte spårar ur.

Aktier

I mitt tycke en riktigt passiv inkomst. Att investera i aktier med hög direktavkastning har visat sig historiskt vara den bästa investeringen. Detta är verkligen en passiv inkomst och man köper aktien en gång och sen kan den ligga år efter år och generera avkastning. Tyvärr kan det kortsiktigt vara påfrestande att se värdet gå upp och ner hej vilt men långsiktigt är det nästa alltid en bra affär.

Iphone Apps

Om du kan göra Iphone Apps så finns det idag stora möjligheter att skapa en passiv inkomst. Gör en app som folk gillar och du behöver bara ta några kronor betalt för att tjäna bra med pengar. Du behöver inte vara först med appen utan du behöver bara skapa en app som folk gillar. Det är säkert inte så lätt men helt klart värt ett försök då marknaden fortfarande är ung och det finns stora möjligheter. Tar man 7 kronor betalt och får 1 miljon som laddar ner så blir det riktigt bra med pengar. Efter att appen är klar så är det passiv inkomst all the way.

Tjäna pengar på Betting

Att tjäna pengar på betting online är inte speciellt passivt förut då att man kanske sitter ner i lugn och ro när man väl håller på med sina spel och sina bets. Du behöver absolut ha lite koll på hur du skall spela och massa annat runt just betting, form, skador, statistik, tidigare möten, spelschema och annat värdefullt när du skall tjäna pengar på Betting Online. Har du koll och är noga, så går det absolut att skapa sig en inkomst via nätet på detta vis, men det är lite pyssel och tålamod samt viss del tur när du skall leva på betting på webben.

Här är några av alla de faktorer du behöver ha koll på när du skall skapa inkomst via betting oavsett om den är passiv eller sk aktiv. Att tänka på vad gäller betting.

Passiva inkomster

Vi kommer att köra fler artiklar om passiv inkomst framöver och hoppas det är något ni gillar att läsa om. Ibland är en passiv inkomst inte så passiv som man tror och så fort man måste lägga in tid för att inkomsten ska bibehållas så är det istället en förvärvsinkomst. Tid är det viktigaste vi har då livet en dag tar slut och pengarna blir helt meningslösa. Pengar är bara ett sätt att få ett komfortabelt liv. Allt för många jobbar ihjäl sig och lägger all tid på att tjäna pengar. En dag vaknar man upp och funderar vart livet tog vägen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*