Sajt om tandblekning

Affiliatesajter kan du skall i vilken nisch som helst egentligen. Det behöver finnas ett behov av produkterna du tänkt marknadsföra, det behöver finnas ett köpsug från de besökarna som kommer hitta till din sajt samt det behöver finnas ett eller helst flera olika affiliate program med produkter i det segmentet du tänkt arbeta med.

Sajt om tandblekning

Jag har skapat en sajt inom segmentet tandblekning hemma. Det är egentligen en nisch där det redan finns många sajter som saluför produkter inom nischen samt det är ett segment som kan kännas som det faktiskt har haft sitt bäst före datum. Jag vill dock prova och har satt upp en hemsida inom det segmentet.

Tandblekning

Bleka tänderna hemma lika bra som hos tandläkaren?

Det är ofta man springer på påståenden om att tandblekning hemma är lika bra som att bleka tänderna hos tandläkaren, eller för den delen på en klinik för kosmetisk tandvård. Men hur ligger det egentligen till? Är tandblekning hemma lika bra som hos tandläkaren? Vart får man bästa tandblekningen?

Jag frågade för skoj skull min tandläkare och även en vän till mig frågade samma sak. Om de rekommenderar tandblekning hos tandläkaren eller att göra det själv hemma. Precis som förväntat så rekommenderade de att om man ska bleka tänder så ska man göra det hos dem eller på en klinik.

Vart skall man bleka tänderna

Jag nöjde mig dock aldrig med deras svar utan började argumentera samma argument som tandbleknings-leverantörerna för tandblekning hemma kör med. Jag sa ”Stämmer det inte att det är samma ingredienser i blekgelen som används?”. Tandläkaren gav ett tvekande medhåll på min fråga men menade att deras tandblekningsgel ger en snabbare och bättre resultat.

Som uppföljning löd min fråga ”Hur kan det bli bättre bara för det är starkare gel?”. Tandläkaren menade att det blir bättre resultat för att det appliceras av en yrkeskunnig person vilket är ett måste för att det ska bli jämn blekning. Hopplös tandläkarkund som jag är argumenterade jag ”Men gäller det inte bara för de väldigt starka tandblekningsgeler som ni använder?

Vitare tänder hemma

Eftersom den du har hemma appliceras över 10-20 behandlingar så gör det inte så mycket om en liten del av en tand inte bleks ena gången?”. Tandläkaren fortsatte inte sin argumentation och sa att jag gärna fick prova tandblekning hemma men att jag skulle komma ihåg vad han sagt. Och jag kommer ihåg exakt vad han sagt. Att han först endast rekommenderade tandblekning hos dem för att sedan säga att jag gärna fick prova själv.

Liten risk för tänderna

Jag har läst om liknande historier tidigare och man kommer alltid fram till samma sak. Det är helt ofarligt att bleka tänderna själv och eftersom man genomgår så många behandlingar själv så är risken väldigt liten att man skulle misslyckas med sin blekning.

Man får helt enkelt slarva i så fall. Att det skulle vara farligare än att bleka tänderna hos tandläkaren stämmer heller inte eftersom samma gel används fast i olika styrkor. Det är snarare större risk att du får temporära biverkningar (ilningar) av tandläkaren eftersom så pass stark gel används där.

Får se hur den utvecklas

Det skall bli spännande att se hur den tas emot när den är färdig så att säga och just nu håller jag på att fylla den med material, bilder och annat för att den skall ranka bra hos Google och sedan börja leverera försäljningar via affiliate länkarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*