Affiliatesamarbete i nischen klänningar

Affiliatesamarbete i nischen klänningar

Sedan ett par veckor driver jag tillsammans med Petter Hedman två gemensamma affiliateprojekt inom mode och nischen klänningar. Petter driver bland annat bloggen http://resatillspanien.nu där han skriver om deras kommande flytt till Spanien.

Klänningar i mängder

Jag lärde känna Petter för ett antal år sedan via nätet och vårt gemensamma intresse för sökmotoroptimering. Vi har under åren hållit kontakt till och från och bland annat bytt länkar med varandra och hjälpt varandra på lite olika sätt. Under våren och sommaren har vi mer och mer diskuterat om vi inte skulle göra något projekt tillsammans vilket nu har resulterat i två gemensamma projekt. Båda projekten är inom mode och nischen är klänningar, i mängder.

Modeklanningar.se

Webbplatsen modeklanningar.se är uppbyggd som en webbutik där vi samlat klänningar från ett flertal olika annonsörer för att få ett stort utbud av klänningar. Webbplatsen är tänkt att fungera som en webbtjänst där besökaren kan se ett stort urval av klänningar för att sedan länkas vidare till butiken som säljer varan när de hittat vad de söker.

Planen är också att utöka funktionaliteten på webbplatsen för att underlätta besökarens sökande efter just det den är ute efter. Vi kommer även att blogga om klänningar och mode på webbplatsen. Modeklanningar.se riktar sig i första hand mot den yngre och starkt modemedvetna kvinnan. Utöver modeklänningar finns även balklänningar, tunikor, underkläder och accessoarer på webbplatsen.

modeklanningar-se

Klanningaronline.nu

Även klanningaronline.nu är uppbygd som en webbutik med ett stort urval av klänningar från ett flertal olika annonsörer. I sortimentet finns det även här underkläder, tunikor och accessoarer. I stora drag är klanningaronline.nu tänkt att fungera på ett liknande sätt som modeklanningar.se men målgruppen här är de något äldre, men modemedvetna kvinnorna. Plattformen som vi använder för dessa två webbplatser är WordPress med Woocommerce för webbutiksfunktionen.

klanningaronline-nu

Uppdatering 2015-09-08:

Vi har nu även skapat en webbplats för vårt samarbete, SEO HQ, där vi kommer att skriva om våra projekt vad det gäller affiliate och SEO. Vi är mycket intresserade av att tjäna pengar hemifrån. Besök oss gärna på SEO HQ om du är nyfiken på vad vi pysslar med.

Jag heter Stefan Johansson. Här på StefanJson.se bloggar jag i huvudsak om webb- och IT-relaterat men jag kommer också att skriva om andra ämnen.Follow @smyckenforalla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*