Ny e-handel startad

Ny e-handel startad

Driva e-handel

e-handelVi har med vårt företag DreamRooms Handelsbolag bestämt oss för att göra ett nytt försök inom e-handel trots att vi tidigare gjort ett försök som gick mindre bra. Med många lärdomar från det tidigare försöket att bedriva e-handel har vi nu förhoppningen om att kunna lyckas bättre denna gång. Jag kommer att blogga öppet om vårt nya försök med e-handel på webbplatsen Saljasmycken.net.

I min andra artikel på saljasmycken.net har gett en övergripande beskrivning över vilket grundsystem vi använder för vår e-handelsplattform och vilken leverantör vi valt att lägga driften hos. Min nästa artikel är tänkt att beskriva själva e-handelsplattformen som sådan och den består av WordPress som publiceringssystem med tillägget WooCommerce för själva e-handeln. Är du intresserad av att se hur det går med vår e-handel så är det bara att du följer bloggen saljasmycken.net.

a

Jag heter Stefan Johansson. Här på StefanJson.se bloggar jag i huvudsak om webb- och IT-relaterat men jag kommer också att skriva om andra ämnen.Follow @smyckenforalla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*